Modernios tradicinių Meksikos patiekalų interpretacijos, jaukūs šimtamečio vienuolyno skliautai ir gaivios margaritos nukels jus tiesiai į Meksiką – tegul nors ir porai valandų, tačiau įspūdis išliks ilgam.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
CHAMPURRADO
Meksikietiškas šokoladas | tamsioji kakava | masa harina| cinamonas.
NAMINĖ BANANŲ DUONA
Plaktas sviestas | kriaušių uogienė | laimo žievelė.
UNGURIO TOSTADA
Naminė sezamų tostada | gvakamolė | rūkytas ungurys | salsa macha emulsija | marinuoti svogūnai | tomatilai | granatų sėklos | kalendra | skrudintos sėklos | riešutai.
GRYBŲ ENČILADOS SU SŪRIU
Naminės kukurūzų tortilijos | baravykai | voveraitės | mocarelos ir ožkos sūriai | keptas ir karamelizuotas moliūgas | keptos pupelės | mole negro | pico de gallo | raudonoji salsa | salsa macha | granatai | moliūgų sėklos | kalendra | jalapenų aliejus | laimas.
BIRRIA
~12 h. Troškintas ėriuko kulninė | barbacoa padažas | naminės kukurūzų tortilijos 3 vnt. | pico de gallo | marinuoti svogūnai | kalendra | odelės traškutis | laimas.
ŽALIŲJŲ OBUOLIŲ LEDAI
Obuolių ir mangų čatnis | skrudintos sėklos ir riešutai | naminė tostada.
*
Tekilos (blanco / reposado / anejo) derinimo su maistu kaina asmeniui – €29
Agavos distiliatų (cristalino / mezcal / sotol / liquer)
derinimo su maistu kaina asmeniui – €39
Visų Šventųjų g. 5, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Samavičius
Rezervacijai:
+370 5 203 0461
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 17:00 – 22:30
VI – VII 13:00 – 22:30