restaurant-cover

Casa Peligrosa

Modernios tradicinių Meksikos patiekalų interpretacijos, jaukūs šimtamečio vienuolyno skliautai ir gaivios margaritos nukels jus tiesiai į Meksiką – tegul nors ir porai valandų, tačiau įspūdis išliks ilgam.

Apie restoraną

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

CHAMPURRADO

Meksikietiškas šokoladas | tamsioji kakava | masa harina| cinamonas.

NAMINĖ BANANŲ DUONA

Plaktas sviestas | kriaušių uogienė | laimo žievelė.

UNGURIO TOSTADA

Naminė sezamų tostada | gvakamolė | rūkytas ungurys | salsa macha emulsija | marinuoti svogūnai | tomatilai | granatų sėklos | kalendra | skrudintos sėklos | riešutai.

GRYBŲ ENČILADOS SU SŪRIU

Naminės kukurūzų tortilijos | baravykai | voveraitės | mocarelos ir ožkos sūriai | keptas ir karamelizuotas moliūgas | keptos pupelės | mole negro | pico de gallo | raudonoji salsa | salsa macha | granatai | moliūgų sėklos | kalendra | jalapenų aliejus | laimas.

BIRRIA

~12 h. Troškintas ėriuko kulninė | barbacoa padažas | naminės kukurūzų tortilijos 3 vnt. | pico de gallo | marinuoti svogūnai | kalendra | odelės traškutis | laimas.

ŽALIŲJŲ OBUOLIŲ LEDAI

Obuolių ir mangų čatnis | skrudintos sėklos ir riešutai | naminė tostada.

*

Tekilos (blanco / reposado / anejo) derinimo su maistu kaina asmeniui – €29

Agavos distiliatų (cristalino / mezcal / sotol / liquer)

derinimo su maistu kaina asmeniui – €39

Visų Šventųjų g. 5, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Samavičius

Rezervacijai:

+370 5 203 0461

restoranas@casapeligrosa.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 17:00 – 22:30

VI – VII 13:00 – 22:30

Galerija